About Ippudo

Japanese wonder to the world

อิปปุโดะทั่วโลก

Everybody says I ❤️ ramen!

หลังการก่อตั้งขึ้นในปี 1985 อิปปุโดะได้สร้างเทรนด์ของราเมงขึ้นใหม่ซึ่งถูกริเริ่มขึ้นในประเทศญี่ปุ่นและแผ่ขยายไปทั่วโลกผ่านราเมงชามแล้วชามเล่า พร้อมทั้งหัวใจของการบริการของเราที่ยึดถือการมอบ 'smile' และ 'arigato' ให้ลูกค้าของเราในทุกชาม

'เพื่อไม่ให้เปลี่ยนไป เราจึงต้องเปลี่ยนแปลง'

จึงเป็นมิชชั่นของอิปปุโดะทั่วโลกในการรักษาคำสัญญาที่จะรักษาคุณภาพที่ดีที่สุดสำหรับคุณ

1985

ฟุกุโอกะ

1995

โตเกียว

2008

นิวยอร์ก

2009

สิงคโปร์

2011

ฮ่องกง

2012

ไต้หวัน
จีน
ซิดนีย์

2013

มาเลเซีย

2014

ไทย
อินโดนิเซีย
ฟิลิปปินส์
ลอนดอน

2016

ปารีส

2017

เมียนมาร์
ซานฟรานซิสโก

2018

เพิร์ท
เมลเบิร์น

2019

เวียดนาม

SHIGEMI KAWAHARA

TO SPREAD “SMILE” AND “ARIGATOU” THROUGH BOWLS OF RAMEN

อิปปุโดะก่อตั้งในปี 1985 ณ เมืองฟุกุโอกะ วันนี้เรามีสาขามากกว่า 220 สาขาทั่วโลก คุณชิเกมิ คาวาฮาร่า ผู้ก่อตั้งร้านอิปปุโดะราเมง ได้ทําการเปรียบเปรยไว้ว่า ร้านอาหารก็เป็นเสมือนเวที เป็นที่ที่ให้พนักงานทุกคนได้แสดงออกถึงศักยภาพที่มี ไม่ว่าจะเป็นเชฟ ที่ต้องโชว์ฝีมือในการปรุงอาหาร หรือพนักงานต้อนรับทุกท่าน ซึ่งต้องทําหน้าที่ในการดูแลลูกค้าอย่างดีที่สุด เพื่อให้การแสดงบนเวทีแห่งนี้ออกมาสมบูรณ์แบบที่สุด

ปัจจุบันคุณชิเกมิ คาวาฮารา มีรายชื่ออยู่ในหอแห่งเกียรติคุณราเมง หลังได้รับชัยชนะในการแข่งขัน เชฟราเมงทีวีแชมเปี้ยน ติดต่อกัน 3 ปีซ้อน รวมถึงการแข่งขันใน TBS RAMEN KING

ความตั้งใจของเรา

การผสมผสานกันอย่างลงตัวระหว่างรสชาติแบบต้นตำรับ สไตล์ฮากาตะ ซึ่งได้รับการสืบทอดกันมาอย่างยาวนาน และการพัฒนาสูตรใหม่ๆอย่างต่อเนื่อง เพื่อยังคงคุณค่า และรสชาติตามแบบฉบับของอิปปุโดะ ที่ยังคงอยู่ในใจลูกค้าเสมอ

ซุป

ซุปทงคตสึสูตรต้นตำรับ หัวใจสำคัญคือ การคัดเลือกวัตถุดิบชั้นเลิศ และนำมาผ่านกระบวนการปรุงตามเคล็ดลับที่ได้รับการถ่ายทอดมาหลายยุคหลายสมัย

เส้น

เส้นราเมงของอิปปุุโดะ เปรียบเสมือน "งานศิลปะ" ชิ้นหนึ่ง ที่ผ่านการคัดสรรมาเป็นอย่างดี เพื่อให้ได้ทั้งรสชาติ และรสสัมผัสที่ดีเลิศที่สุด และยังคงกลิ่นอายของบัควีตคุณภาพดี ซึ่งเป็นส่วนประกอบสำคัญของ
เส้นราเมงในทุกคำ

เคอิชิ

เคอิชิ ซอส เคล็บลับความอร่อยของอิปปุโดะ รังสรรค์จากคิวชู โชยุ
โชยุชั้นดี ที่ผ่านการกลั่นครั้งแล้วครั้งเล่า เพื่อให้ได้โชยุที่บริสุทธิ์ และเมื่อนำมาผสานรวมกับซุปกระดูกหมูเข้มข้น ทำให้ได้ผลลัพท์เป็นน้ำซุปทงคตสึอันเป็นเอกลักษณ์คุณภาพเยี่ยมที่สุดจากอิปปุโดะ

ชาชูหมู

เนื้อหมูคัดพิเศษเฉพาะส่วนที่ผ่านการหมักด้วยซอสโชยุ
สูตรพิเศษของอิปปุโดะ ให้สัมผัสที่นุ่มลิ้น พร้อมรับประกันความอร่อย
ที่จะทำให้คุณพอใจอย่างแน่นอน

รางวัล

Japan

Three consecutive wins as TV Champion as aired by TV TOKYO

Champion of the “TV Champion - Ramten Master Chef Championships”
Successfully defended its title to become Champion of “All-Time Best! Ramen King Finals II”
Champion of “Look at That Queue! Ramen Master Chef Championships”

Crowned first “Ramen King”

Crowned first “Ramen King” in the “World’s Greatest Ramen King Finals” aired by TBS

“TRY Grand Prix”

Won overall first place in the “Tokyo Ramen of the Year (TRY) Grand Prix” 2010-2011

Trip Advisor

IPPUDO Nishikikoji ranked best overall No. 9 in the “2014 Restaurants Popular with Foreign Visitors”
Ranked No.1 in the ramen shop category

Ramen Walker

Grand prix 2012

Restaurant Industry Press Club

Winner of the Special 10th Anniversary
“2013 Restaurant Award”

New York

Yelp

Ranked No. 1 in the “TOP 10 Rtestaurants” of 2010
Ranked No. 3 in the “TOP 10 Restaurants” of 2011

zagat

Ranked No. 1 in the 2010 Noodle Category
IPPUDO NY: Ranked No. 1 in 2011; ranked No. 2 in 2012;
ranked No. 1 in 2013; ranked No. 2 in 2014

Michelin

“IPPUDO NY” listed for six consecutive years since 2009

The New York Times

Selected as one of the top 10 recommended ramen shops

The 2015 Best Asian NYC Restaurants Contest

The first IPPUDO NY shop won in the ramen category

Hong Kong

Open Rice

2012 Openrice-Top (in all categories) for 16 weeks running
2012 Openrice- “Best Japanese restaurant” & “Best Restaurant in Tsim Sha Tsui Area” Award

Michelin

2012 Michelin Guide-Listed in Hong Kong & Macau Restaurant & Hotel Category

APAC Sabre

Won the Asia-Pacific region’s largest industry award in the Product Media Relations category

New Holiday Magazine

2012 New Holiday Magazine- “Must Eat” Award in the Japanese restaurant category

CIPRA

Won an award from the China International Public Relations Association founded in Beijing in 1991 highly rating IPPUDO’s campaign

Weekend Wkly

2012 Weekend Wkly-Best-ever Dining Award 2012 in the “Top 5 Must-Eat Japanese restaurant” category

You Magazine

2012 You Magazine-Top 5 in the “My favourite restaurant” category
2012 You Magazine-Top 20 in the “My favourite restaurant” category
2012 You Magazine-Top 5 in the “My favourite new food” category

Singapore

Wine&Dine

2016 Wine&Dine - One of Singapore’s Finest Restaurants

Epicure’s Top Award

2010 Epicure’s Top 10 Award - Top 10 Ramen Eateries

Epicurian, Hungry Go Where Peoples Choice

The first IPPUDO Singapore shop won “Most Popular Japanese Restaurant”

Women’s Weekly

2012 The Singapore Women’s Weekly - Gold Plate Award (Ramen category)

Trip Advisor

Tripadvisor 2014 Winner - Certificate of Excellence

China

The Beijinger

2015 The Bejinger- “Best-Japanese Restaurant” & “Reader Restaurant Award”
2015 The Bejinger- “Best Overseas Import” & “Reader Restaurant Award”

Malaysia

Trip Advisor

Ranked 43rd out of 2,644 restaurants, received the Trip Advisor Certificate of Excellence

Thailand

Wongnai

Best of Wongnai 2015 award for best restaurants in Bangkok
Wongnai User’ Choice 2016 award for best restaurants in Bangkok
Wongnai User’ Choice 2016 award for best Japanese restaurants

*As well as the abovementioned awards, IPPUDO received recognition with numerous other awards.

BK

Best Ramen award in BK Magazine’s Best Eats 2016
Best Eats 2015 award in BK Magazine’s casual-dining category
Best Eats 2014 award in BK Magazine’s casual-dining category